Fri frakt ved 1499:- / Rask levering / Rask kundeservice

Xbox Series X 1 TB

  • 5 799,-

UTSOLGT!

Produktet finnes dessverre ikke i lager.

Artikkelnummer: XBOXSX1TB
Leverandør: Microsoft
Del

Ta gamingen til et nytt nivå med spillkonsollen Xbox Series X. Xbox Velocity Architecture, 12 teraflops grafikkprosesseringsstyrke og 16 GB grafisk minne sikrer overlegen ytelse. Spill og stream i 4K oppløsning og opplev et detaljrikt bilde med HDR-teknologi. Fordyp deg i spillet med perfekt Dolby TrueHD-lyd. Takket være Blu-Ray-spilleren og kompatibilitet med tusenvis av spill fra de siste fire Xbox-generasjonene vil du aldri kjede deg.

True 4K-gaming

Xbox Velocity Architecture leverer overlegen finesse og detalj når du spiller i 4K. Spill med opptil 120 fps og bli kvitt hakking og forvrengninger i bildet.

HDR

Med støtte for opptil 8K HDR kan du oppleve skarpere farger og dypere kontrast i kompatible spill, noe som gir deg en mer realistisk opplevelse.

4K UHD-video

4K UHD-oppløsning gir fire ganger høyere detaljnivå enn Full HD, noe som sikrer eksepsjonell bildekvalitet i 4K-innhold fra Blu-Ray eller streams ved 120 fps.

Lyd

TrueHD Audio-teknologi tar i bruk Dolby Digital 5.1 med Atmos-forbedring for å gi en omsluttende lydopplevelse av digitale verdener, og en perfekt gjengivelse av filmer og videoer.

Xbox One-kompatibilitet

Xbox One-tilbehøret ditt, kontrollere og gadgets er fullstendig kompatible med den nye Xbox Series X, det er bare å koble dem til for å få spillet i gang.

Spillbibliotek

Xbox Series X gir deg eksklusive 4K-spill, samt en rekke Xbox Series X Enhanced-titler som er optimalisert for å utnytte konsollens overlegne ytelse. Du kan også spille tusenvis av Xbox One, Xbox 360 og originale Xbox-spill med forbedret kvalitet.

Kontroller

Den trådløse kontrolleren har et strømlinjeformet og ergonomisk design med teksturert overflate for å sikre et godt grep. Den har lang trådløs rekkevidde og lar deg både ta opp og dele innhold.

Lagring

Harddisken med 1 TB kapasitet lar deg lagre mange større spill på samme tid, så du trenger ikke å avinstallere favorittene dine for å gi plass til det nyeste spillet. Du kan også kjøpe Seagate Storage Expansion Card for å få 1 TB ekstra, uten at det går utover ytelsen.

Esken inneholder:

- Xbox Series X konsoll

- Xbox trådløs kontroller

- Ultrahøyhastighets HDMI-kabel