Fri frakt ved 1499:- / Rask levering / Rask kundeservice

Xbox Series S

  • 3 299,-

Series S er et utmerket alternativ for deg som ikke bryr deg om 4K-gaming.

Produktet finnes dessverre ikke i lager.

Artikkelnummer: XBOXSS512
Leverandør: Microsoft
Del


Ta gamingen til et nytt nivå med spillkonsollen Xbox Series S, som har et moderne og kompakt design. Xbox Velocity Architecture, 4 teraflops grafisk prosesseringsstyrke og 10 GB grafisk minne lar deg spille de nyeste spillene ved opptil 120 fps, mens 3D Spatial Audio med Dolby 5.1 tilbyr utrolig lydkvalitet. Takket være kompatibilitet med konsoller hele veien tilbake til den originale Xbox vil tusenvis av spill være tilgjengelige for deg.

Ytelse
Xbox Velocity Architecture leverer utmerket finesse og detalj når du spiller i 1440p. Spill med opptil 120 fps og bli kvitt hakking og forvrengninger i bildet.

Lyd
3D Spatial Audio-teknologi tar i bruk Dolby Digital 5.1 med Atmos-forbedring for å gi en omsluttende lydopplevelse av digitale verdener, og en perfekt gjengivelse av filmer og videoer.

Xbox One-kompatibilitet
Xbox One-tilbehøret ditt, kontrollere og gadgets er fullstendig kompatible med den nye Xbox Series S, det er bare å koble dem til for å få spillet i gang.

Spillbibliotek
Xbox Series S gir deg eksklusive 4K-spill, samt en rekke Xbox Series S Enhanced-titler som er optimalisert for å utnytte konsollens overlegne ytelse. Du kan også spille tusenvis av Xbox One, Xbox 360 og originale Xbox-spill med forbedret kvalitet.

Kontroller
Den trådløse kontrolleren har et strømlinjeformet og ergonomisk design med teksturert overflate for å sikre et godt grep. Den har lang trådløs rekkevidde og lar deg både ta opp og dele innhold.

Lagring
Harddisken med 512 GB kapasitet lar deg lagre mange større spill på samme tid, så du trenger ikke å avinstallere favorittene dine for å gi plass til det nyeste spillet. Du kan også kjøpe Seagate Storage Expansion Card for å få 1 TB ekstra, uten at det går utover ytelsen.

Esken inneholder:
- Xbox Series S konsoll
- Xbox trådløs kontroller
- Ultrahøyhastighets HDMI-kabel