Fri frakt ved 1499:- / Rask levering / Rask kundeservice

Samsung QLED 8K SMART TV

  • 45 990,-

Samsung 65" Q950TS 8K UHD QLED smart-TV med kant-til-kant-design kan gjengi bilder i imponerende 8K-oppløsning og med presise detaljer.


På lager
Artikkelnummer: 7
Leverandør: Samsung
Del

Samsung 65" Q950TS 8K UHD QLED smart-TV med kant-til-kant-design kan gjengi bilder i imponerende 8K-oppløsning og med presise detaljer ved hjelp av 8K-oppskalering. TV-en leveres med No-Gap-veggfeste.

  • 65" QLED smart-TV, Infinity-skjerm
  • Quantum 8K, Object Tracking Sound+
  • Tizen, One Invisible Connection


Quantum Processor 8K

TV-ens prosessor er en av nøkkelfaktorene for bildekvaliteten. Den nye versjonen av Quantum Processor 8K oppskalere alt innhold på best mulig måte slik at skjermens utrolige oppløsning utnyttes maksimalt.

One invisible connection & No Gap wall mount

For en enkel og pen installasjon. Du kobler alle kabler og enheter til en ekstern koblingsboks, One Connect Box, og bare én lettplassert transparent kabel leder opp til selve skjermen. No Gap wall mount er et smart og slankt veggfeste som lar deg henge TV-en helt tett på veggen.

Infinity screen

Få en grenseløs TV-opplevelse med et bilde som dekker 99 % av skjermen.

Quantum HDR 3000

Noen ganger forsvinner detaljer i områder som er for lyse eller for mørke. Quantum HDR 3000 gjør at disse detaljene blir synlige uansett lysstyrke.


Mer informasjon

La deg imponere av Samsung 65" Q950TS 8K UHD QLED smart-TV sine 33 millioner piksler og evne til å gjengi bilder i 8K-kvalitet. Skjermen har et såkalt Infinity Screen-design hvor rammen er så diskré at den kun tar opp 1 % TV-ens overflate. AI-oppskalering optimerer ethvert innhold for en best mulig seeropplevelse og lyssterke farger som fremstår like klare uansett innsynsvinkel. Kraftig lyd forbedrer seeropplevelsen, og det smarte operativsystemet Tizen OS gir deg full tilgang til strømmetjenester på nett, samt tusenvis av apper. Takket være One Invisible Connection-løsningen er det nok med én slank kabel fra TV-en for å koble til eksterne enheter, noe som gir et ryddig oppsett.

QLED-teknologi
Samsung har utviklet en skjermteknologi som gir bildekvalitet du knapt har sett maken til. QLED (Quantum dot LED)-skjermen pakker inn et lag "Quantum dots", eller kvanteprikker, i en ny type metallegering. Laget består av små nanokrystaller, og hver enkelt av dem gjengir sin egen farge, noe som fører til mer presis fargegjengivelse og en fargeskarphet som vil ta pusten fra deg. QLED-teknologien påvirker også innsynsvinkelen slik at du nå kan se favorittprogrammet ditt fra enda flere vinkler.

Ekte 8K Ultra HD-oppløsning og AI-oppskalering
Gjør deg klar for det neste innen video- og TV-teknologi og opplev en oppløsning høyere enn noensinne. 8K Ultra High Definition (7680x4320) firedobler det samlede antallet piksler, på samme måte som 4K gjorde med 1080p. Resultatet er enda skarpere og mer dynamiske seeropplevelser. Quantum Processor 8K-prosessoren oppskalerer innhold slik at du kan oppleve en kvalitet du aldri har sett maken til enten du streamer, spiller av innhold via HDMI, USB eller speiler innhold fra mobilen.

Direct Full Array
Q950TS-serien kommer med Direct Full Array som presist styrer LED-skjermen og forbedrer hvit- og sortkontrasten slik at du ikke går glipp av noen detaljer.

Quantum HDR 3000
Quantum HDR 3000-teknologi (High Dynamic Range) setter nye standarder for fargekvalitet og detaljnivå. Teknologien gjør at mørke områder av bildet fremstår mørkere, samtidig som lyse områder vil se lysere ut. Resultatet? Et mer realistisk bilde med flere farger, graderinger og nyanser som gjør at TV-opplevelsen føles mer ekte.

Object Tracking Sound+
TV-en er utstyrt med seks innebygde høyttalere og lydteknologi som kalles Object Tracking Sound+ for tredimensjonal lyd og en mer realistisk lydopplevelse.

Tizen
Opplev smart-TV med operativsystemet Tizen og ha all underholdningen samlet på en plass. Tizen er designet for å gi deg enkel tilgang til favorittinnholdet ditt med en gang du slår på din Samsung smart-TV. Se favorittfilmene og seriene dine, følg med på sosiale medier eller last ned og bli kjent med nye og spennende apper.

Ambient Mode+
Ambient Mode lar deg endre TV-en fra å være en kjedelig sort skjerm til å fremstå som et kunstverk på veggen. Velg mellom dekorativt innhold, personlige bilder eller nye varslinger med informasjon om vær og nyheter. TV-en er til og med i stand til å imitere veggen bak slik at den passer med resten av interiøret, eller du kan finne bilder som passer ulike anledninger. Bruk smarttelefonen din eller fjernkontrollen med stemmestyring og strøm musikk via TV-en når den er i Ambient Mode.

No-Gap-veggfeste
Q950TS leveres med et universelt festesystem som lar deg henge TV-en bortimot helt inntil veggen, noe som gir deg inntrykk av det er et innrammet bilde du har hengende. Veggfestet gjør det også mulig å vippe skjermen etter behov for bedre seeropplevelser.

Andre egenskaper:
- Flere stemmeassistenter: Bixby, Google Assistant, Alexa (Ikke alle funksjoner er tilgjengelige på lokale språk)
- Premium OneRemote-fjernkontroll
- Samsung Multi View for delt skjerm
- Smart Home med SmartThings
- Søk etter og oppdag innhold med Universal Guide
- Active Voice Amplifier